من تا حالا میگو رو این مدلی درست نکرده بودم. منظورم سوخاری کردن با پودرسوخاریه.همیشه یا کبابی کردم یا با پیازداغ زیاد و کلی ادویه و رب نارنج یا رب انار چه بصورت خوراک و چه داخل شویدپلوباقالی گذاشتم ولی دیروز خیلی راحت و ساده میگوهای پاک کرده رو باز کردم و شستم بعد زدم توی پودرسوخاری با نوک قاشق پودر سیر و انداختم توی روغن داغ و جلز ولز کنان سرخ شدن .البته روغن من ترکیبی از روغنهای مایع معمولی و زیتون و کنجد بود.خلاصه اینکه محشر بود
پ.ن:پیشنهاد میکنم اگه شمام درست کردین و زیاد خوردین بعدش یه لیموترش یا نارنجی چیزی بخورین تا چربیش اذیتتون نکنه.نوش جان!
باسلام وخسته نباشید به شما دوست عزیز باید به شما تبریک بگم چون وبلاگ خوبی دارید و مطالب مفیدی توش هست واقعا دستون درد نکنه راستی منم یه وبلاگ ورزشی در مورد تکواندو دارم اگه وقت کردی یه سری بزن واگه خوشت اومد لطفا هم نظر بذار و هم لینکم کن با تشکر بسیار بسیار زیاد از طرف یه دوست